ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λίβερπουλ: Ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η απόκτηση του Κ.Τσιμίκα – Επέλεξε τον αριθμό 21 (βίντεο)

Λίβερπουλ: Ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η απόκτηση του Κ.Τσιμίκα – Επέλεξε τον αριθμό 21 (βίντεο)

Παίκτης της Λίβερπουλ και με την βούλα είναι ο Κώστας Τσιμίκας, μετά την εντυπωσιακή ανακοίνωση της Λίβερπουλ για την απόκτησή του, με ένα εξαιρετικό βίντεο.

Οι «reds» επισημοποίησαν την απόκτηση του Έλληνα μπακ με ένα βίντεο στα social media στο οποίο φοράει για πρώτη φορά τη φανέλα της νέας του ομάδας, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα εξέδωσε και την ανακοίνωση. O Tσιμίκας έβαλε την υπογραφή του σε 5ετες συμβόλαιο και φωτογραφήθηκε με το… χαμόγελο στα χείλη! Λογικό άλλωστε, στην πρωταθλήτρια Αγγλίας θα συνεχίσει την καριέρα του!

«Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ υπερήφανος που είμαι εδώ. Για εμένα η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα. Το έβλεπα στην τηλεόραση και έλεγα πως είναι ένα όνειρό μου από τότε που ήμουν μικρός να έρθω να παίξω εδώ. Με σκληρή δουλειά και αφοσιώση και με το τι μου ζητάει ο προπονητής, δουλεύοντας κάθε ημέρα σκληρά στις προπονήσεις, μπορώ να είμαι στο κορυφαίο επίπεδο. Θέλω να πετύχω τους στόχους μας. Να κερδίσουμε ξανά το πρωτάθλημα και το Champions League», δήλωσε ο Έλληνας μπακ κατά την υπογραφή του συμβολαίου του.

O Tσιμίκας θα αγωνίζεται με το νούμερο 21 στην πλάτη, όπως ακριβώς και στον Ολυμπιακό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.