ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λ.Μέσι: Ξενερωμένος στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα (βίντεο)

Λ.Μέσι: Ξενερωμένος στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα (βίντεο)

Η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε την Μπαρτσελόνα και τα συναισθήματα που περιέγραψαν τον Αργεντινό σταρ της Μπαρτσελόνα ήταν απογοήτευση, ξενέρα και πολλά άλλα. Η κάμερα έπιασε τον Λιονέλ Μέσι ξενερωμένο στα αποδυτήρια.

Η φωτογραφία του μοναχού, απαρηγόρητου Λιονέλ Μέσι στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα έγινε viral και αντικατόπτριζε ακριβώς την εικόνα του ιστορικού «στραπάτσου» από τη Μπάγερν Μονάχου. Κι όμως, η σκηνή εκτυλίχθηκε μόλις στα μισά του αγώνα, με το σκορ στο 1-4 και τον αρχηγό των Μπλαουγκράνα να έχει χάσει κάθε όρεξη για να επανέλθει στο χορτάρι και να κυνηγήσει την ανατροπή, ή έστω την αντίδραση.

Μετά τα τέσσερα γκολ σε 31 λεπτά που δέχθηκαν οι Καταλανοί, επικρατούσε η απόλυτη σιγή στις τάξεις τους, στη διάρκεια της ανάπαυλας. Με τον Λίο να δείχνει ξενερωμένος, δίπλα από τους συμπαίκτες του και τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν να στέκεται στην είσοδο των αποδυτηρίων, με αχανές βλέμμα μετά το εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο, που θα ήταν μόνο η αρχή της πιο ντροπιαστικής βραδιάς στην ιστορία του συλλόγου.

Δείτε το βίντεο της στιγμής που έγινε viral:


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.