ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λ.Μέσι: Μπορεί να φύγει από την Μπαρτσελόνα – Δεν ισχύει η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ

Λ.Μέσι: Μπορεί να φύγει από την Μπαρτσελόνα – Δεν ισχύει η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ

Νέα διάσταση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο Λιονέλ Μέσι και την Μπαρτσελόνα δίνει ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Ser.

Όπως αποκαλύπτει, η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ δεν έχει πια ισχύ για τον Αργεντινό σούπερ σταρ κι έτσι μπορεί να φύγει για όποια ομάδα επιθυμεί.

Όταν ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε την τελευταία ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα το έκανε για τρεις σεζόν: από την περίοδο 2016-17 έως αυτήν που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες (2019-20). Η σεζόν 2020-2021, δηλαδή, ήταν προαιρετική.

Εάν ο παίκτης αποφάσιζε να φύγει εντός της τριετίας, τότε θα έπρεπε να καταβληθεί η ρήτρα, η οποία πια δεν ισχύει βάσει αυτών των δεδομένων.

Το θέμα, ωστόσο, είναι πότε θεωρεί καθεμία από τις δύο πλευρές ότι έληξε η σεζόν. Σύμφωνα με τους «μπλαουγκράνα», υπάρχει πάντα η ημερομηνία της 10ης Ιουνίου, ενώ σύμφωνα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή η περίοδος ολοκληρώθηκε με τον τελικό του UEFA Champions League που μεταφέρθηκε χρονικά, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πιθανότερο πλέον είναι οι δύο πλευρές να οδηγηθούν στα δικαστήρια για να λύσουν τις διαφορές τους, από τη στιγμή που αρνούνται πεισματικά να τα βρουν εξωδικαστικά και να καταλήξουν σε μια κοινή απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.