ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λ.Μέσι για Ν.Μαραντόνα: «Ο Ντιέγκο δεν φεύγει γιατί είναι αιώνιος» (φωτό)

Λ.Μέσι για Ν.Μαραντόνα: «Ο Ντιέγκο δεν φεύγει γιατί είναι αιώνιος» (φωτό)

Ο Λιονέλ Μέσι είναι βυθισμένος στο πένθος, από το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα και ο Λιονέλ Μέσι, είναι γνωστό ότι είχαν πολύ καλές σχέσεις, τόσο λόγω της κοινής τους καταγωγής όσο και για το γεγονός ότι ο τελευταίος βάδιζε στα χνάρια του «Θεού» του ποδοσφαίρου. Κατά το παρελθόν είχε εκφράσει πολλές φορές τον θαυμασμό του για τον Λιονέλ Μέσι και το ταλέντο που διαθέτει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν ο μοναδικός που πλησίασε στο επίπεδό του.

Μάλιστα, ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε προπονήσει τον Μέσι στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής το 2010.

Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε κατά τον αποχαιρετισμό του στο Instagram:

«Μια πολύ θλιβερή μέρα για όλους τους Αργεντινούς και για το ποδόσφαιρο. Μας αφήνει αλλά δεν φεύγει, γιατί ο Ντιέγκο είναι αιώνιος.

Κρατώ όλες τις όμορφες στιγμές που έζησε μαζί του και ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να στείλω τα συλλυπητήριά μου σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CIBeukIlowA/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.