ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μοχάμεντ Αμπαρούν: «Έφυγε» στα 31 του από καρκίνο διεθνής Μαροκινός άσος

Μοχάμεντ Αμπαρούν: «Έφυγε» στα 31 του από καρκίνο διεθνής Μαροκινός άσος

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του Μοχάμεντ Αμπαρούν σε ηλικία 31 ετών, από καρκίνο στο στομάχι, από τον οποίο έπασχε από τον Φεβρουάριο.

Το τραγικό νέο για τον χαμό του 31χρονου Μαροκινού ποδοσφαιριστή έγινε γνωστό από τη μέχρι πρότινος ομάδα του άλλοτε διεθνούς αμυντικού και αρχηγού της εθνικής του, την τουρκική Ρίζεσπορ.

​Ο Αμπαρούν στα τέλη του Οκτωβρίου κι αφού είχε δεχθεί την πρώτη θεραπεία, ο ίδιος είχε ανακοινώσει ότι η υγεία του πήγαινε από το καλό στο καλύτερο, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση για γρήγορη επιστροφή στις εκδηλώσεις της ομάδας του.

Δυστυχώς, η κατάστασή του επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα να μπει ξανά στο νοσοκομείο τις τελευταίες εβδομάδες, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Στην καριέρα του είχε επίσης αγωνιστεί στις Μορεϊρένσε και Μόγκχρεμπ Τετουάν (κατέκτησε μαζί της δύο πρωταθλήματα), ενώ στη 10ετή παρουσία του στα γήπεδα πρόλαβε να λάβει μέρος σε 216 αγώνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.