ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μουντιάλ: Αντιδράσεις από τους Σκανδιναβούς για τα ξενοδοχεία στο Κατάρ που δεν δέχονται ομοφυλόφιλους

Έρευνα από ΜΜΕ της Σουηδίας, της Δανίας και της Νορβηγίας

Μουντιάλ: Αντιδράσεις από τους Σκανδιναβούς για τα ξενοδοχεία στο Κατάρ που δεν δέχονται ομοφυλόφιλους

Σάλο έχει προκαλέσει το κοινό ρεπορτάζ τριών Μέσων χωρών της Σκανδιναβίας σύμφωνα με το οποίο τα ξενοδοχεία διαμονής του Κατάρ τα οποία πρότεινε η FIFA για την φιλοξενία των φιλάθλων εν όψει του Μουντιάλ του 2022 δεν δέχονται ομοφυλόφιλους.

Το σουηδικό SVT Sport, το νορβηγικό NRK και το δανέζικο DR έκαναν έρευνα σε 69 ξενοδοχεία για να μάθουν τις προθέσεις τους σχετικά με την διαμονή των ομοφυλόφιλων και έβγαλαν … λαβράκι.

Τα τρία από αυτά δεν δέχονται καθόλου ομοφυλόφιλους και άλλα είκοσι δέχονται αλλά δεν επιτρέπουν την εκδήλωση της σεξουαλικής ταυτότητά τους.

Το ρεπορτάζ πήρε τεράστιες διαστάσεις και ζητήθηκε και η άποψη των ομοσπονδιών ποδοσφαίρου της Δανίας, της Νορβηγίας και της Σουηδίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προφανώς και είναι απαράδεκτο. Δείχνει ξανά πως είναι λάθος να αναθέσεις ένα τουρνουά σε μία χώρα που δεν έχει σεβασμό στα θεμελιώδη δικαιώματα, όπως το να σου επιτρέπεται να αγαπάς και να σου αρέσει όποιος θέλεις. Δουλεύουμε πάνω σε αυτά τα ζητήματα πολλά χρόνια και δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουμε. Υπάρχει δουλειά ακόμα να γίνει και οι απαιτήσεις είναι λογικές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.