ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μουντιάλ: Ανατροπή και νέο προβάδισμα για την Ελβετία κόντρα στη Σερβία (3-2) (upd)

«Βροχή» τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο αγώνας μεταδίδεται από το antenna.gr

Μουντιάλ: Ανατροπή και νέο προβάδισμα για την Ελβετία κόντρα στη Σερβία (3-2) (upd)

48′: Γκολ η Ελβετία! Ο Φρόιλερ κάνει το 3-2 για την Ελβετία και ολοκληρώνει δεύτερη ανατροπή στο παιχνίδι, ο Βάργκας με τακουνάκι βρήκε τον Φρόιλερ και αυτός νίκησε τον Σάβιτς

45′: Γκολ η Ελβετία! Ο Μπριλ Εμπολό που έχασε το… άχαστο στο 1ο λεπτό ισοφαρίζει για την Ελβετία σε 2-2 στο 43ο λεπτό μετά από σέντρα του Σακίρι και η Ελβετία έχει ξανά προβάδισμα πρόκρισης

35′: Γκολ η Σερβία! Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς φέρνει τούμπα το παιχνίδι μέσα σε εννέα λεπτά, με πολύ ωραίο σουτ μετά από λάθος του Φρόιλερ!

26′: Γκολ για τη Σερβία! Ο Μίτροβιτς μετά από υπέροχη σέντρα του Τάντιτς κάνει το 1-1!

20′: Γκολ για την Ελβετία που κάνει το 1-0 κόντρα στην Σερβία με ωραίο σουτ του Σακίρι έπειτα από ασιστ του Σο

Άλλο ένα μεγάλο ντέρμπι που είναι πολύ πιθανό να κρίνει τη 2η θέση στον 7ο όμιλο.

Οι Σέρβοι που χρειάζονται μόνο νίκη για την πρόκριση θα παραταχθούν πλήρεις, ενώ οι Ελβετοί που βολεύονται και με την ισοπαλία, έχουν αμφίβολο για άλλο ένα ματς τον Οκαφόρ.

Οι ενδεκάδες

Σερβία: Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βέλκοβιτς, Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λούκιτς, Κόστιτς, Τάντιτς, Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς.

Ελβετία: Κόμπελ, Βίντμερ, Ακάντζι, Εμπολό, Φρόιλερ, Τσάκα, Ροντρίγκες, Σόου, Βάργκας, Σχαρ, Σακίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η βαθμολογία
1. Βραζιλία 6 (3-0)
2. Ελβετία 3 (1-1)
3. Καμερούν 1 (3-4)
4. Σερβία 1 (3-5)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.