ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μουντιάλ 2022: Αποκλείστηκε η Βραζιλία στα πέναλτι από την Κροατία (upd)

Έγραψε ιστορία η Κροατία

Μουντιάλ 2022: Αποκλείστηκε η Βραζιλία στα πέναλτι από την Κροατία (upd)

Η Κροατία είναι αυτή που πέρασε στον ημιτελικό καθώς απέκλεισε στα πέναλτι 4-2 από την Βραζιλία που δέχθηκε την ισοφάριση 3 λεπτά πριν την λήξη της παράτασης.

https://twitter.com/revfahmi/status/1601273369147494400

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 19:14). Γκολ για τη Βραζιλία στο 106′! Ο Νεϊμάρ άλλαξε πολύ ωραία τη μπάλα με Ροντρίγκο και Πακετά, πέρασε τον Λιβάκοβιτς και κάνει το 1-0 για την Βραζιλία!

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 18:54). Φινάλε στην κανονική διάρκεια. Βραζιλία-Κροατία 0-0. Το παιχνίδι οδηγείται στην παράταση!

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 18:15). Η Κροατία αντέχει μέχρι στιγμής στην πίεση των Βραζιλιάνων, οι οποίοι είναι ανώτεροι στο 2ο ημίχρονο και προσπαθούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Παραμένει το 0-0 στο 58′.

Το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Μουντιάλ διεκδικούν η φιναλίστ του 2018 Κροατία και η Βραζιλία, η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις Παγκοσμίωμ Κυπέλλων.

Οι Κροάτες αφού γλίτωσαν τον αποκλεισμό στη φάση των ομίλων λόγω της αστοχίας του Λουκάκου, κι απέφυγαν το χαρακίρι με τους απίθανους Ιάπωνες αποκλείοντας τους στα πέναλτι, σήμερα καλούνται να κάνουν μια τεράστια υπέρβαση καθώς η φετινή Βραζιλία είναι πραγματικά μια εξαιρετική ομάδα.

Η «σελεσάο» προκρίθηκε άνετα από τον όμιλο της και διέλυσε στους 16 την Νότια Κορέα με το σκορ να είναι 4-0 από το 36′, ενώ έχει ως μοναδικό αμφίβολο τον Άλεξ Σάντρο.

Η προϊστορία είναι επίσης με τη Βραζιλία καθώς σε τέσσερις αναμετρήσεις έχουν τρεις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ σε Μουντιάλ έχουν νικήσει και τις δύο φορές (το 2006 με 1-0 και το 2014 με 3-1).

Να σημειώσουμε ότι αν δεχθεί κάρτα κάποιος εκ των Λόβρεν, Μπάρισιτς, Μόντριτς, Κόβατσιτς, Μιλιτάο, Φρεντ και Μπρούνο Γκιμαράες θα χάσει τον ημιτελικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.