ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μουντιάλ: «Ψύχραιμος» οπαδός της Σαουδικής Αραβίας… ξεχαρβάλωσε την πόρτα στο 2ο γκολ κόντρα στην Αργεντινή (βίντεο)

Τρομερό σκηνικό στη Σαουδική Αραβία

Μουντιάλ: «Ψύχραιμος» οπαδός της Σαουδικής Αραβίας… ξεχαρβάλωσε την πόρτα στο 2ο γκολ κόντρα στην Αργεντινή (βίντεο)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι Σαουδάραβες έπειτα από την ιστορική νίκη που πέτυχε η Εθνική της χώρας τους κόντρα στην Αργεντινή με 2-1 για την πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ του Κατάρ.

Μάλιστα ένας οπαδός μόλις ο Ντοσαρί έκανε το 2-1 αντέδρασε ψύχραιμα, ξεχαρβαλώνοντας την πόρτα του σπιτιού του και την πέταξε στην αυλή, ενώ την ίδια ώρα οι φίλοι του πανηγύριζαν ξέφρενα το ιστορικό γκολ.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τετάρτη με απόφαση του βασιλιά της χώρας ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας θα κατεβάσει τα ρολά προκειμένου οι κάτοικοι της Σαουδικής Αραβίας να πανηγυρίσουν το ιστορικό 2-1 επί της «αλμπισελέστε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.