ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΠΑΟΚ: Αναχωρεί σήμερα για Σκωτία η αποστολή της ομάδας

Οι 23 παίκτες αναχωρούν το απόγευμα της Τρίτης (24/10) για την πόλη του Αμπερντίν

ΠΑΟΚ: Αναχωρεί σήμερα για Σκωτία η αποστολή της ομάδας

Ο δικέφαλος του Βορρά αναχωρεί την Τρίτη 24/10 για την Σκωτία, αφού ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους, όπου θα παραμείνει μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής (27/10) πριν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Στην αποστολή ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, πλην του τιμωρημένου Σουαλιό Μεϊτέ των Ζόαν Σάστρε, Ιβάν Νάσμπεργκ, που έχουν μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας και των Μάρκος Αντόνιο, Φιλίπε Σοάρες, οι οποίοι παραμένουν στη λίστα των τραυματιών.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ήρθε η ώρα για ένα ακόμα ευρωπαϊκό βράδυ. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Σκωτία για να αντιμετωπίσει την Αμπερντίν, με μοναδικό στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη στην φάση των ομίλων του UEFA Europa Conference League 2023-24, ώστε να κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα πρόκρισης.

 H προπόνηση της Τρίτης (24.10) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Σουαλιό Μεϊτέ, καθώς και στους Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο . Ο Βραζιλιάνος έκανε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Πορτογάλος έκανε ατομικό υψηλής έντασης στο γήπεδο.

 Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ζίβκοβιτς , Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Βρακάς, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας, Σαμάτα.»

Το πρόγραμμα στην Σκωτία:

«Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί το απόγευμα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αμπερντίν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Τετάρτη (25.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 21:30 (ώρα Ελλάδας) στο Pittodrie Stadium, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών, την οποία θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το PAOK TV».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.