ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγωδία στην Τουρκία: Νεκρός ανασύρθηκε ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ στα συντρίμμια κτιρίου

«Δυστυχώς, ο Αχμέτ μας πέθανε. Τώρα έβγαλαν το άψυχο σώμα του από τα συντρίμμια. Δυστυχώς δεν ζει»

Τραγωδία στην Τουρκία: Νεκρός ανασύρθηκε ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ στα συντρίμμια κτιρίου

Το χειρότερο δυνατό σενάριο δυστυχώς επιβεβεώθηκε για τον Εγιούπ Τουρκασλάν. Ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ, βρήκε τραγικό θάνατο, καθώς βρέθηκε νεκρός στα συντρίμμια κτηρίου, μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

«Δυστυχώς, ο Αχμέτ μας πέθανε. Τώρα έβγαλαν το άψυχο σώμα του από τα συντρίμμια. Δυστυχώς δεν ζει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μαλάτια, ο οποίος έκανε γνωστή την τραγική είδηση.

Ο Εγιούπ Τουρκασλάν αγνοούνταν μετά τον σεισμό στη γειτονική χώρα και σήμερα μετά από 35 ώρες, οι διασώστες που συμμετείχαν στην έρευνα βρήκαν τη σορό του τερματοφύλακα της Μαλάτιασπορ.

Από την πλευρά της η τουρκική ομάδα στην ανακοίνωσή της αναφέρει «Συλλυπητήρια! ο τερματοφύλακάς μας, Αχμέτ Εγιούπ Τουρκασλάν, έχασε τη ζωή του μετά την κατάρρευση κτηρίου από τον σεισμό. Αναπαύσου εν ειρήνη. Δεν θα σε ξεχάσουμε υπέροχε άνθρωπε»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.