ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ελληνικό πρωτάθλημα: Η ΑΕΚ «πάτησε» με 1-3 τον Βόλο και έφυγε με το διπλό

Ελληνικό πρωτάθλημα: Η ΑΕΚ «πάτησε» με 1-3 τον Βόλο και έφυγε με το διπλό

Έφυγε με το διπλό από τον Βόλο η ΑΕΚ καθώς επικράτησε στο Πανθεσσαλικό με 3-1 για την 7η αγωνιστική της Super League σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα για εκείνη βαθμολογικά.

Παρότι ο Βόλος είχε την ευκαιρία να μπει από νωρίς οδηγός στο ματς, ο Ρεγκατέν αστόχησε σε πέναλτι στο 40ο λεπτό καθώς γλίστρησε κατά την εκτέλεση στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ. Μετά από αυτή τη φάση, οι «κιτρινόμαυροι» αντέδρασες και κατάφεραν να βρουν δίχτυα δύο φορές πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σκορ άνοιξε στο 42′ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μετά από ασίστ στου Στίβεν Τσούμπερ, ενώ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ο Ελβετός εξτρέμ σκόραρε για να διπλασιάσει τα τέρματα της Ένωσης. Ο Βόλος μείωσε στο 79′ με σουτ του Ρέινερ που κόντραρε στον Βράνιες και κατέληξε στα δίχτυα. Ως το τέλος πάντως, η Ένωση έλεγξε τον αγώνα και έφυγε από τη Μαγνησία με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, όπως έγινε και στο ημίχρονο, ο Τσούμπερ έδωσε ακόμα μια ασίστ, αυτή τη φορά στον Εχσάν Χατζισαφί που έκανε το 3-1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.