ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Μανιάς χτυπάει (πάντα) δύο φορές και ο ΠΑΣ νίκησε 2-1 την Καλλονή

Ο Μανιάς χτυπάει (πάντα) δύο φορές και ο ΠΑΣ νίκησε 2-1 την Καλλονή

Με τον Μιχάλη Μανιά πρωταγωνιστή και σκόρερ ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 2-1 την Καλλονή. Στην αρχή (7’) και στο φινάλε (79’) ο Μανιάς έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ εντυπωσιακό σουτ του Μπαρκάν είχε φέρει προσωρινά την ισοφάριση (64’). 

Η Καλλονή πραγματοποίησε ικανοποιητική εμφάνιση, αλλά έφυγε άπρακτη απ’ τα Γιάννινα, καθηλωμένη στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Λέσβου διαμαρτυρήθηκε έντονα για γκολ του Γεωργίου που δεν μέτρησε στην πρώτη φάση του ματς ως οφσάιντ, αν και η μπάλα έφτασε στα πόδια του από αντίπαλο.

Στην αμέσως επόμενη φάση -και με τον ίδιο τρόπο- οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Μανιά να εκμεταλλεύεται άψογα το λάθος της άμυνας της Καλλονής και να ευστοχεί στο τετ α τετ με τον Χογκ (1-0=. 

Οι ευκαιρίες άργησαν να έρθουν στο δεύτερο μισό του ματς, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Τα πρώτα δείγματα ήρθαν απ’ τον ΠΑΣ στο 55’ με τον Ακόστα να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ η Καλλονή άρχισε να βρίσκει λύσεις για να φτάσει μπροστά στην εστία του Βελλίδη. 

Αυτός που κατάφερε να «πληγώσει» τον νεαρό τερματοφύλακα ήταν ο Μπαργκάν με απίθανο σουτ που «καρφώθηκε» στην δεξιά γωνία του τέρματος των γηπεδούχων για το 1-1. 

Η κατοχή παρέμεινε στα… πόδια των φιλοξενούμενων, όμως οι ευκαιρίες στον ΠΑΣ, με τους Μανιά και Ίλιτς να ψάχνουν το προβάδισμα. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, έδωσε ξανά τη λύση, με την μπάλα να φτάνει σ’ αυτόν μετά από απόκρουση του Χογκ σε κεφαλιά του Τσάβες. Ο τερματοφύλακας της Καλλονής δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο κα στο σουτ του Μανιά με τον ΠΑΣ να κλειδώνει με αυτόν τον τρόπο τη μεγάλη νίκη.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μανιάς (81’ Γιάκος), Κοζορώνης (78’ Γαρουφαλιάς), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ακόστα, Ίλιτς, Καρανίκας, Τσάβες, Ναδάλες. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλλονή (Θεοδωρίδης): Χογκ, Σπυρόπουλος (69’ Αντέτζο), Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ (60’ Γιορέντε), Καλτσάς, Κεϊτά, Σάμπα (78’ Κλαντρούμπσκι), Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.