ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πριμ 100.000 ευρώ για νίκη στο Σαββατιάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό, έταξε στους παίκτες του Ηρακλή, ο πρόεδρος Σπύρος Παπαθανασάκης.

Πριμ 100.000 ευρώ για νίκη στο Σαββατιάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό, έταξε στους παίκτες του Ηρακλή, ο πρόεδρος Σπύρος Παπαθανασάκης.

Πριμ 100.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης στο Σαββατιάτικο παιχνίδι (28/11, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, έταξε στους παίκτες του Ηρακλή, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σπύρος Παπαθανασάκης.

Ο ισχυρός άνδρας του «Γηραιού» βρέθηκε στο ξενοδοχείο πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού της περασμένης Δευτέρας (23/11) στην Βέροια. Εκεί στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή του είχε τους ανακοίνωσε ότι θα τους δοθεί έξτρα πριμ σε περίπτωση που καταφέρουν να νικήσουν την Βέροια και τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» έμειναν στην ισοπαλία με την “Βασίλισσα του βορρα” χωρίς ωστόσο ο Παπαθανασάκης να απογοητεύεται. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μετά την λήξη του παιχνιδιού επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας και αφού έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους ξεκαθάρισε ότι το πριμ ισχύει σε περίπτωση νίκης στο Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε στη σημερινή προπόνηση του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της Μίκρας τον Κοστίν Λάζαρ να συμμετέχει έπειτα από πολύ καιρό στο ομαδικό πρόγραμμα της προπόνησης. Κι όχι μόνο αυτό αλλά και να το βγάζει χωρίς κάποια ενόχληση. Αυτό σημαίνει ότι ο τεχνικός του Ηρακλή μπορεί να υπολογίζει στον διεθνή Ρουμάνο μέσο κανονικά για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λάζαρ είχε τραυματιστεί στο γόνατό του την παραμονή του εντός έδρας τοπικού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ. 

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής αναμένει για το Σαββατιάτικο παιχνίδι τη δυναμική συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας κι εξέδωσε ανακοίνωση όπου ανέφερε:

 «Η ΠΑΕ Ηρακλής εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, λέγοντας ένα μεγάλο «μπράβο» στον εκπληκτικό λαό της ομάδας μας, που έδωσε δυναμικό «παρών» στο γήπεδο της Βέροιας και δημιούργησε συνθήκες έδρας για τους παίκτες του Ηρακλή.

Με τις φωνές, τα συνθήματα, τα τραγούδια και τον παλμό τους, δε σταμάτησαν λεπτό να σπρώχνουν την ομάδα μας στη νίκη.

Τώρα μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο(28/11, 19:30). Όλοι μαζί ενωμένοι για τη νίκη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ομάδα και κόσμος, είμαστε ένα! Μία γροθιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.