ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

47χρονος είχε πιστόλι στο παιχνίδι της Παναχαϊκής με την ΑΕΛ

47χρονος είχε πιστόλι στο παιχνίδι της Παναχαϊκής με την ΑΕΛ

Στα ελληνικά γήπεδα τα έχουμε δει όλα (ή μήπως όχι;) και το περιστατικό που έλαβε χώρα το το χθεσινό βράδυ, δυστυχώς δεν μας προξενεί καμία εντύπωση.

Η αστυνομία βρήκε και συνέλαβε έναν 47χρονο ημεδαπό για κατοχή όπλου, το οποίο φυσικά κατασχέθηκε. Το πιστόλι βρισκόταν σ’ενα αυτοκίνητο στο χώρο στάθμευσης του Παμπελοποννησιακού σταδίου, μέσα στο οποίο διεξήχθη το ντέρμπι της δέκατης αγωνιστικής της Football League ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την Λάρισα.

Δείτε παρακάτω το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ: “Συνελήφθη, χθες (28-11-2015) το βράδυ, στην Πάτρα, στο  Παμπελοποννησιακό Στάδιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα, στο αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει ο δράστης στο χώρο στάθμευσης οχημάτων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα και έξι φυσίγγια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 47χρονος είχε αποκρύψει το πιστόλι σε τσαντάκι μέσης, στο χώρο αποθήκευσης (πορτμπαγκάζ ) του αυτοκινήτου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.