ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Δ. Μελισσανίδης στον Στ. Κοντονή για την «Αγιά Σοφιά»

Ο Δ. Μελισσανίδης στον Στ. Κοντονή για την «Αγιά Σοφιά»

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με κύριο θέμα συζήτησης το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο «τίγρης» ενημέρωσε τον Στ. Κοντονή για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την «Ένωση», τα εμπόδια που ξεπεράστηκαν , αλλά και για τα βήματα που απομένουν προκειμένου να ξεκινήσει η κατασκευή του γηπέδου, δηλαδή την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων από το ΥΠΑΠΕΝ και την έκδοση της άδειας.

Πρόσθετα ο Δημήτρης Μελισσανίδης στάθηκε στα οφέλη που θα έχει το έργο για το σύλλογο, τον αθλητισμό, αλλά και την κοινωνία. 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού από την πλευρά του επεσήμανε στον αντιπρόεδρο της «Δικέφαλος 1924» (εταιρείας που τρέχει το έργο) την θέση που έχει εκφράσει και δημόσια, δηλαδή, ότι από την στιγμή που το έργο έχει πάρει την έγκριση του ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου της χώρας, του ΣτΕ, η Πολιτεία θα πρέπει να στηρίξει την ΑΕΚ σε αυτή την προσπάθεια, προκειμένου να αποκτήσει το νέο της σπίτι.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν και για άλλα θέματα, όπως τη βία στα ελληνικά γήπεδα.

Ίωση ο Τζιμπούρ

Η ΑΕΚ αφήνει γρήγορα πίσω της την άνετη νίκη επί του Πανελευσινιακού (6-0) για το Κύπελλο και στρέφεται στον αγώνα πρωταθλήματος με την Καλλονή την Κυριακή (17:15). 

Η προετοιμασία άρχισε με μικροπρόβλημα, καθώς ο ανεβασμένος Ράφικ Τζιμπούρ έμεινε εκτός προπόνησης λόγω μιας ελαφράς ίωσης του αναπνευστικού. Πάντως δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στο προσεχές παιχνίδι. 

Ο Θέσαρ Άρθο επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα ξεπερνώντας τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Δημήτρης Ανάκογλου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσοι έπαιξαν στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Η προπόνηση της Παρασκευής θα αρχίσει στις 10:30.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.