ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τικ-τακ: Η αντίστροφη μέτρηση για την παραίτηση Μαρινάκη ξεκίνησε… – Προσφεύγει στο ΣτΕ

Τικ-τακ: Η αντίστροφη μέτρηση για την παραίτηση Μαρινάκη ξεκίνησε… – Προσφεύγει στο ΣτΕ

Καθαρογράφτηκε το σκεπτικό της ΕΕΑ για την ποινή που επιβλήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη  και αναφέρει μεταξύ άλλων πως θα πρέπει να έχει παραιτηθεί από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός εντός ενός μηνός.

Υπενθυμίζεται πως το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε εκδοθεί από τις 5/11 και σε αυτό γινόταν λόγος για παραβίαση από πλευράς του Β. Μαρινάκη του περιοριστικού όρου της απασχόλησης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που είχε επιβληθεί στον πρόεδρο του ΟΣΦΠ από τον ανακριτή διαφθοράς, Γ. Ανδρεάδη λόγω των κατηγοριών που αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της υπόθεσης της «εγκληματικής οργάνωσης».

Η ΕΕΑ θεώρησε πως ο Β.Μαρινάκης ασκεί διοίκηση στους “ερυθρόλευκους” και για τον λόγο αυτό του είχε επιβάλει πρόστιμο 150.000 ευρώ, ενώ άλλες 150.000 ευρώ είχε κληθεί να πληρώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ωστόσο η απόφαση δεν είχε εφαρμοστεί μέχρι τώρα, αφού ο πρόεδρος της ΕΕΑ, Κωνσταντίνος Παπαλάκης είχε ζητήσει το σκεπτικό ώστε να το μελετήσει και να κάνει διορθώσεις.

Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού λήφθηκε με ψήφους 4-3, έπειτα από μια θυελλώδη συνεδρίαση καθώς αυτή του προέδρου της Κωνσταντίνου Παπαλάκη μέτρησε ως διπλή.

Από την Τετάρτη (9/12) ωστόσο θα επιδοθεί κανονικά η απόφαση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και θα ξεκινήσει η διορία των 30 ημερών που θα έχει στη διάθεσή του για να παραιτηθεί από το αξίωμά του και να καταβάλλει το πρόστιμο των 150.000 ευρώ που του έχει επιβληθεί (όπως και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ θα είναι σε θέση να προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για να προσβάλει την απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.