ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με Πασά-Περόνε ο Ηρακλής 2-0 στο Μενίδι τον Αχαρναϊκό, προκρίθηκε πρώτος

Με Πασά-Περόνε ο Ηρακλής 2-0 στο Μενίδι τον Αχαρναϊκό, προκρίθηκε πρώτος

Σε ρυθμό ρελαντί ο Ηρακλής έβγαλε την υποχρέωση στο Μενίδι, επικράτησε του Αχαρναϊκού με 2-0 και πήρε την πρόκριση – ως πρώτος – στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το παιχνίδι ήταν κακό, με τους γηπεδούχους να φοβούνται, ενώ από την μεριά του ο Γηραιός δεν είχε κίνητρο να ανεβάσει την απόδοσή του σε υψηλά επίπεδα..

Η πρώτη συγκίνηση, όμως, έμελλε να είναι και αυτή που θα έκρινε, ουσιαστικά, την αναμέτρηση. Ήταν το 39ο λεπτό, όταν ο Πασάς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας στο γύρισμα του Μπουκουβάλα και με δυνατό σουτ έβαλε τον Γηραιό μπροστά στο σκορ. Με τον Αχαρναϊκό να θέλει μόνο νίκη, κάποιος θα περίμενε πως το παιχνίδι θα αποκτούσε ρυθμό μετά από αυτό, όμως αυτό δεν επιβεβαιώθηκε και παρέμεινε «σενάριο».

Στο δεύτερο μέρος, ο Ηρακλής άφησε την κατοχή στους γηπεδούχους, χωρίς αυτοί να καταφέρουν να το αξιοποιήσουν στο παραμικρό. Δεν απείλησαν, ενώ σε αρκετές στιγμές ήταν και τυχεροί που δε δέχτηκαν ακόμα ένα γκολ, με τους Μπουλούτ και Περόνε να αστοχούν σε τετ α τετ. Ότι γλίτωσαν νωρίτερα, πάντως, δεν κατάφεραν να το αποφύγουν και στο 90′, με τον Περόνε  να βρίσκει τελικά δίχτυα και να διαμορφώνει το τελικό 0-2. 

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Σωτηράκος, Εμέκα, Μωυσιάδης, Μαρής, Κωστόπουλος, Ιωαννίδης, Ματσούκας (43′ Σιάννης), Καλογερόπουλος (80′ Αναστασίου), Ομπράντοβιτς (63′ Παπατόλιος), Παβίσεβιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Ιντζόγλου (89′ Τσότρας), Στάμου, Περόνε, Ρομάνο (41′ Τσιλιανίδης), Μπουλούτ (63′ Ζαμπάζης), Πασάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.