ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο ΠΑΟΚ «βλέπει» τον Ιταλό επιθετικό της Σεβίλλης Τσίρο Ιμόμπιλε

Ο ΠΑΟΚ «βλέπει» τον Ιταλό επιθετικό της Σεβίλλης Τσίρο Ιμόμπιλε

Την περίπτωση του 25χρονου Ιταλού επιθετικού Τσίρο Ιμόμπιλε που προτάθηκε στον ΠΑΟΚ εξετάζουν εκπρόσωποι της ομάδας.

Ο Ιταλός αγωνίζεται στην Σεβίλλη ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι από την γερμανική Ντόρτμουντ την οποία αντιμετώπισε ο Δικέφαλος στους ομίλους του Europa League. Η περίπτωσή του μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει καθώς ο Ιταλός μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια τόσο στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός.

Ο Ιμόμπιλε από τις 12 Ιουλίου που εντάχθηκε στο δυναμικό της Σεβίλλης έχει αγωνιστεί μόλις σε 13 επίσημα παιχνίδια της Ισπανικής ομάδας, εκ των οποίων επτά στην «Λα Λίγκα», τρία στο Champions League, δύο στο Κόπα ντελ ρέι και ένα στο SuperCup της UEFA.

Ουσιαστικά δεν υπολογίζεται τόσο πολύ από τον Έμερι, καθώς κινείται στην «σκιά» των δύο βασικών επιθετικών της Ισπανικής ομάδας, του Λιορέντε και του Γκανέιρο. Για τον Ιμόμπιλε έγινε συζήτηση προ ημερών, καθώς εφόσον αποφασιστεί και προχωρήσει η υπόθεση, μπορεί να έρθει στην Τούμπα ως δανεικός με την προοπτική της αγοράς του. Η Ντόρτμουντ, στην οποία ανήκει ο Ιμόμπιλε, έχει συμβόλαιο με τον Ιταλό έως το καλοκαίρι του 2019 και θα παίξει τον πιο κομβικό ρόλο στις συζητήσεις. Στα πρόσφατα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ, αναπτύχθηκε ένας «δίαυλος επικοινωνίας» ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο ομάδων σε όλα τα επίπεδα. Μεταξύ αυτών και στο μεταγραφικό τοπίο.

Ηλικιακά ο Ιμόμπιλε βρίσκεται στην ιδανικότερη κατάσταση καθώς είναι 25 ετών και έχει πολλές προοπτικές για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Ένα ακόμη στοιχείο που πρέπει να συνυπολογιστεί, είναι πως εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν έχει θέση βασικού στην ενδεκάδα της Σεβίλλης, έχει πέσει η χρηματιστηριακή του αξία. Σε κάθε περίπτωση το όνομά του βρίσκεται στο «κάδρο» του ΠΑΟΚ.  Από την στιγμή που θα αποφασιστεί να κινηθεί ο Δικέφαλος για την περίπτωσή του, υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας για να προχωρήσει η υπόθεση. Η οποία ασφαλώς και δεν είναι η μοναδική που απασχολεί τους επιτελείς του Δικεφάλου.  

Τον ανακάλυψε η Γιούβε

Η Γιουβέντους ήταν η ομάδα που τον ανακάλυψε. Στην Γηραιά Κυρία άνηκε από το 2008 έως το 2012, διάστημα κατά το οποίο δόθηκε δανεικός σε Σιένα, Γκροσέτα και Πεσκάρα. Στην τελευταία έκανε το “μπαμ”, σημειώνοντας σε μία σεζόν 28 γκολ. Στη συνέχεια έπαιξε σε Τζένοα, Τορίνο και Ντόρτμουντ, ενώ πλέον έχει παραχωρηθεί δανεικός από την γερμανική ομάδα στην Σεβίλλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιμόμπιλε είναι 12 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Ιταλίας.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.