ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καθυστερεί δύο μήνες η κάρτα φιλάθλου

Καθυστερεί δύο μήνες η κάρτα φιλάθλου

Την 1η Μαρτίου 2016 και όχι την Πρωτοχρονιά του νέου έτους, θα τεθεί σε εφαρμογή η κάρτα φιλάθλου. Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής έλαβε τη σχετική απόφαση, που δημοσιεύτηκε σήμερα στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

“Εκδόθηκε σήμερα στο ΦΕΚ (2868Β/29-12-2015) η απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή για την παράταση του χρόνου εφαρμογής της κάρτας φιλάθλου. 

Η παράταση κρίθηκε αναγκαία μετά τη γνωμοδότηση της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων, που έγινε δεκτή με απόλυτη ικανοποίηση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στο πλαίσιο που αφορά τα εισηγητικά υπομνήματά του, και βάσει της οποίας απαιτείται επιπλέον ένα μικρό χρονικό διάστημα για να γίνουν οι απαραίτητες νομοθετικές τροποποιήσεις εκ μέρους του Υπουργείου Δικαιοσύνης. 

Η εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου 2016. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης σήμερα υπεγράφη Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α) του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή και του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα, με την οποία ρυθμίζεται το νομικό πλαίσιο για τη λειτουργία των Λεσχών φιλάθλων, το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.