ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η αθλητική ατζέντα της ημέρας

Η αθλητική ατζέντα της ημέρας

Λειψό το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα στην Καλλονή και τον ΠΑΟ.

Στην 17η ημέρα της Super League παίζουν στις 19:30 ΑΕΛ Καλλονής – Παναθηναϊκός.

Στη 14η αγωνιστική της Football League παίζουν στις 18:00 Απόλλων Σμύρνης – Κέρκυρα.

Στη 13η ημέρα της Basket League παίζουν στις 17:00 Παναθηναϊκός – Κηφισιά.

Στις 21:15 παίζουν Ουγγαρία – Ελλάδα στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης, που φιλοξενείται στο Βελιγράδι.

Στις 19:30 στη Ζυρίχη πραγματοποιείται η απονομή της Χρυσής Μπάλας FIFA. Υποψήφιοι είναι οι Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Νεϊμάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη 18η ημέρα του Πρωταθλήματος Κύπρου παίζουν στις 16:00 Δόξα Κατωκοπιάς – Ανόρθωση και στις 19:00 Εθνικός Άχνας – Απόλλων Λεμεσού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.