ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κοντά στον 23χρονο στόπερ Λούκα Αντέι ο Παναθηναϊκός

Κοντά στον 23χρονο στόπερ Λούκα Αντέι ο Παναθηναϊκός

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λούκα Αντέι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Πέρα από το ρεπορτάζ, που αναφέρει πως ο 23χρονος στόπερ έχει προβάδισμα για να πλαισιώσει τους υπάρχοντες στους «πράσινους» μετά τον τραυματισμό του Σέρχιο Σάντσεθ, το ιταλικό Calciomercato αναφέρει πως απομένουν λεπτομέρειες για το deal. 

«Οι διαπραγματεύσεις προχώρησαν τις τελευταίες 48 ώρες και είναι πολύ πιθανό να υπάρχει αίσιο τέλος άμεσα. Ο Λούκα Αντέι είναι πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Πληροφορίες του Calciomercato αναφέρουν πως οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού για 18 μήνες και οψιόν αγοράς. Σημαντικό ρόλο για τον ποδοσφαιριστή παίζει το γεγονός ότι η πρόταση αυτή ήρθε από τον Αντρέα Στραματσιόνι. Εφόσον δεν προχωρήσει η υπόθεση, η Βερόνα και η Βιτσέντσα είναι πιθανό να ενδιαφερθούν», αναφέρει το ιταλικό ρεπορτάζ. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πανύψηλος Αντέι (1,86μ.), που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Ρόμα, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018, αλλά δεν υπολογίζεται από τη Σασουόλο, αν και πέρσι είχε 11 και πρόπερσι 22 συμμετοχές με την ομάδα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.