ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ούτε αύριο ο αγώνας του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο που αναβλήθηκε για δεύτερη φορά

Ούτε αύριο ο αγώνας του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο που αναβλήθηκε για δεύτερη φορά

Μετά την αναβολή λόγω δυνατού αέρα και δυνατής βροχής στις 3 Ιανουαρίου, ήρθε η νέα αναβολή του αγώνα μεταξύ Λεβαδειακού και Ατρομήτου στη Λιβαδειά, αυτή τη φορά λόγω χιονιού. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ιωάννης Δελφάκης, επιθεώρησε μαζί με τους βοηθούς το γήπεδο και έκρινε ότι δεν είναι εφικτό να γίνει το ματς.

Tο παιχνιδι δε θα γίνει ούτε την Πέμπτη (21/1), παρά το γεγονός ότι αμφότερες οι ομάδες παίζουν Κυριακή και θα έχουν περάσει 48 ώρες.

Αυτό ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα περίπου 1,5 ώρα μετά την απόφαση για αναβολή γνωστοποιώντας απλά ότι θα ορίσει νέα ημερομηνία. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούν να αποκλειστούν οι δύο επόμενες εβδομάδες, καθώς είναι προγραμματισμένα τα παιχνίδια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, με επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία να είναι στις 10 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Κ.Α.Π., κατόπιν της προ ολίγου αναβολής του αγώνα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και αφού ελήφθησαν υπόψη τόσο οι καιρικές συνθήκες όσο και η τεχνική έκθεση της εταιρείας συντήρησης του αγωνιστικού χώρου, ο εν λόγω αγώνας δε θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη 21.01.2016, αλλά θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.