ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τερεζόπουλος και στο βάθος Ουζουνίδης, ή Αναστασίου για τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης

Τερεζόπουλος και στο βάθος Ουζουνίδης, ή Αναστασίου για τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης

Τα ονόματα του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Γιάννη Αναστασίου ακούγονται στην Τρίπολη για την διαδοχή του Στάικου Βεργέτη στον πάγκο του Αστέρα από τη νέα σεζόν, καθώς ο Δημήτρης Τερεζόπουλος θα ολοκληρώσει τη διανυόμενη.

Ένα «σοκ» στο ποδοσφαιρικό τμήμα με τη λύση της συνεργασίας με τον Στάικο Βεργέτη θέλησε να προκαλέσει η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης. 

Πλέον οι Αρκάδες ψάχνουν τον άνθρωπο που θα μπορέσει να διαδεχθεί με αξιώσεις τον Τριπολιτσιώτη τεχνικό, ο οποίος ήταν ο πρώτος που οδήγησε την ομάδα στα σαλόνια του Europa League και μπόρεσε να πραγματοποιήσει αξιόλογες εμφανίσεις στη διοργάνωση της UEFA. 

Σε 125 αγώνες ο Αστέρας με τον Βεργέτη στον πάγκο είχε 56 νίκες, 30 ισοπαλίες και 39 ήττες, καταφέρνοντας να ξεπεράσει άλλους σπουδαίους συναδέλφους του όπως ο Σάκης Τσιώλης και ο Πάουλο Κάμπος. 

Πλέον η διοίκηση του συλλόγου κινείται για τον διάδοχό του, με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο να παραμένει προσωρινά στην τεχνική ηγεσία μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τον διάδοχο του Βεργέτη, στα υπ’ όψιν των διοικούντων βρίσκονται τα ονόματα του Μαρίνου Ουζουνίδη που εργάζεται στον Πανιώνιο και του Γιάννη Αναστασίου που έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Νοέμβριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.