Ο ΠΑΣ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά νίκησε 4-2 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή

Ο ΠΑΣ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά νίκησε 4-2 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή

Τέλος στο σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων έβαλε με εντυπωσιακό τρόπο ο ΠΑΣ Γιάννινα, που ήταν τέσσερα ματς μακριά από τη νίκη και επικράτησε 4-2 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. 

Δύο φορές βρέθηκαν μπροστά στο σκορ οι γηπεδούχοι, με τέρματα των Ίγκορ (12’, Ντιγκινί πεν.), αλλά οι φιλοξενούμενοι (που είχαν δοκάρι με Τσουκαλα 6’ και Τζημόπουλο 18’) δικαίως επικράτησαν καθώς ήταν πολύ ανώτεροι και σηκώθηκαν και τις δύο φορές που βρέθηκαν στο καναβάτσο, κατάφεραν να σηκωθούν και ήταν αυτοί που έριξαν τα τελειωτικά χτυπήματα. 

Η πρώτη ήταν στο 36’ όταν με τη βοήθεια του Χρήστου ισοφάρισαν μετά το σουτ του Μανιά και για δεύτερη φορά έφεραν την κατάσταση στα ίσα στο 67’ με τη κεφαλιά του Σκόνδρα αυτήν τη φορά. Μανιάς (73’) και Ίλιτς (85’) με ωραία γκολ, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των Ηπειρωτών. 

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Πανθρακικός (Γιάννης Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης (85′ Πεταυράκης), Χρήστου (42’ Ρούσσος), Τσιάρας, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Χαβίτο (46’ Χασομέρης), Ίγκορ. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Στρούνα, Λίλα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Ναδάλες (68′ Γιάκος), Ίλιτς (85′ Ηλιάδης), Μανιάς (80′ Κοζορώνης). 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.