O Aτρόμητος 1-0 τον Ηρακλή και πάει με… φόρα την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ για το κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ

O Aτρόμητος 1-0 τον Ηρακλή και πάει με… φόρα την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ για το κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ

Στο μυαλό του Ατρόμητου υπήρχε το ματς της Πέμπτης, όμως δεν έκανε δώρα. Με σκόρερ τον Λε Ταλέκ νίκησε εύκολα τον Ηρακλή στο Περιστέρι (1-0) και πάει ορεξάτος στο ΟΑΚΑ για το πρώτο ματς με την ΑΕΚ.

Στην ίσως καλύτερή τους εμφάνιση από την στιγμή, που ανέλαβε την ομάδα ο Τραϊανός Δέλλας, νίκησαν εύκολα τον «Γηραιό» με σκορ 1-0. 

Χρυσός σκόρερ για τους γηπεδούχους, που δεν ενοχλήθηκαν καθόλου στην άμυνα και είχαν ευκαιρίες για μεγαλύτερη επικράτηση, ήταν ο Άντονι Λε Ταλέκ στο 25ο λεπτό. Απογοητευτική εικόνα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που δεν ανησύχησε καθόλου τον Μπάρκα και τους αμυντικούς του.

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος 

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Ούμπιντες, Κιβρακίδης, Μπρίτο, Φυτανίδης, Ματέι (70’ Στόιτσεφ), Σουμπίνιο (81’ Γροντής), Λε Ταλέκ (88’ Παπαδόπουλος) 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι (45+3’ Μπουλούτ), Μοντέιρο (66’ Ζαμπάζης), Λεοζίνιο, Ρομάνο (76’ Τσιλιανίδης), Ζιάμπαρης, Βέλλιος 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.