ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Σκίμπε άφησε εκτός εθνικής Μανιάτη, Νίνη και Φετφατζίδη

Ο Σκίμπε άφησε εκτός εθνικής Μανιάτη, Νίνη και Φετφατζίδη

Ο Μίχαελ Σκίμπε έστειλε προσκλητήριο στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό και δεν συμπεριέλαβε στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τους Μανιάτη, Νίνη και Φετφατζίδη. 

Ο Μανιάτης συνεχίζει την καριέρα του στη Σταντάρ Λιέγης με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Νίνης πήρε μεταγραφή στη Σαρλερουά. Όσον αφορά τον «Φέτφα» έχει επιλέξει την Αλ Αχλί και το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. 

Συνολικά, οι «λεγεωνάριοι» που κλήθηκαν είναι περισσότεροι από δεκαπέντε ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα βρίσκονται όλοι στην αποστολή για τις δύο φιλικές αναμετρήσεις με Μαυροβούνιο (24/03) και Ισλανδία (29/03) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Επίσημα δεν ανακοινώθηκε η προεπιλογή της «γαλανόλευκης», ωστόσο σε αυτήν υπάρχουν δύο νέα πρόσωπα. 

Ο λόγος για τον στόπερ της Μπολόνια, Μάριο Οικονόμου και τον Θανάση Παπάζογλου της Κόρτραϊκ, τους οποίους έχει «τσεκάρει» ο Γερμανός τεχνικός. Στη λίστα των παικτών που παίζουν εκτός συνόρων βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Σαμπντόρια), ο Παναγιώτης Κονέ (Φιορεντίνα), ο Βαγγέλης Μόρας (Ελλάς Βερόνα), ο Δημήτρης Διαμαντάκος (Καρλσρούη) και ο Λουκάς Βύντρα (Χάποελ Τελ Αβίβ). 

Όσον αφορά τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κυριάκο Παπαδόπουλο, παρότι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα, βρίσκονται στην προεπιλογή και εφόσον είναι 100% έτοιμοι θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Διαφορετικά θα συνεχίσουν το πρόγραμμα αποκατάστασης στους συλλόγους τους. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, ο Μίχαελ Σκίμπε θα κάνει γνωστά τα ονόματα των διεθνών που θα ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής για τα φιλικά με Μαυροβούνιο και Ισλανδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.