ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε αναζήτηση ημερομηνίας για τον τελικό Κυπέλλου στην ΕΠΟ

Σε αναζήτηση ημερομηνίας για τον τελικό Κυπέλλου στην ΕΠΟ

Εντός της ημέρας αναμένεται να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ για να αποφασίσει για την ημέρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τη χθεσινή αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ.

Πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι να μην αρχίσουν τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, αν πρώτα δεν πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες κατάταξης.

Ο λόγος είναι πως ο Σταύρος Κοντονής με τη χθεσινή του επιστολή τόνισε πως το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ θα γίνει μετά από δέκα ημέρες, με τον τελικό του Κυπέλλου να γίνεται μετά τις 15 Μαΐου και τα πλέι οφ να είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 11 του μήνα.

Αν τελικά πάνε πιο πίσω τα πλέι οφ, τότε η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μετά τις 29 Μαΐου, όμως τότε είναι υποχρεωμένοι να ενσωματωθούν οι διεθνείς στις εθνικές τους ομάδες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας (που ξεκινάει στις 11 Ιουνίου).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.