ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η αναβολή του Κυπέλλου από τον Κοντονή «τελειώνει» κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού

Η αναβολή του Κυπέλλου από τον Κοντονή «τελειώνει» κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού

Μεγάλη ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναμένεται να προκαλέσει το νέο μπάχαλο με την αναβολή του Κυπέλλου και πιθανότατα την αλλαγή στις ημερομηνίες των αγώνων για τα πλέι οφ. Δεν αναφερόμαστε μόνο στον κίνδυνο του Grexit, ο οποίος έχει επανέλθει, αλλά και στο γενικότερο κλίμα αμφισβήτησης που δημιουργείται.

Το βασικό ερώτημα που προκαλείται είναι απλό και εύλογο: Πώς ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής θα πεισθεί το καλοκαίρι να έρθει να παίξει μπάλα στην Ελλάδα, αλλά και πώς θα παραμείνουν στη Σούπερ Λιγκ τα αστέρια που αγωνίζονται τώρα στη χώρα μας;

Το πιο τρανό παράδειγμα ποδοσφαιριστή που ετοιμάζεται να κουνήσει μαντήλι είναι ο Ρομπέρτο. Ο Ισπανός πορτιέρο ήταν ήδη …φευγάτος, ωστόσο μετά και τη νέα αναβολή στον τελικό του Κυπέλλου, έχει απογοητευτεί πλήρως και θεωρείται απίθανο να παραμείνει πλέον στην Ελλάδα.

Ο Ισπανός γκολκίπερ, που έτσι κι αλλιώς ψαχνόταν για μεταγραφή, μετά και το χθεσινό μπάχαλο, φαίνεται πως πήρε την οριστική του απόφαση για να αλλάξει ομάδα και πρωτάθλημα.

Άλλωστε, αυτές τις σκέψεις του τις γνωστοποίησε και στον κόσμο των πρωταθλητών, όταν με μήνυμά του στα social media ανέφερε για την αναβολή ότι “έτσι, όλα γίνονται πιο δύσκολα” και υπογράμμισε πως έχει κουραστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια που αναβάλλονται…

Μάλιστα, ανάλογα ήταν και όσα έλεγε ο Ρομπέρτο σε ανθρώπους που επικοινωνούσαν μαζί του την Παρασκευή, όταν και ενημερώθηκε για την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να τινάξει στον αέρα το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο έμπειρος πορτιέρο δεν μπορούσε να πιστέψει πώς πάρθηκε αυτή η απόφαση και εξέφραζε ξεκάθαρα την απογοήτευσή του για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: sportdog.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.