ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υποβιβασμό της Ξάνθης προτείνει η Επιτροπή Δεοντολογίας

Υποβιβασμό της Ξάνθης προτείνει η Επιτροπή Δεοντολογίας

Μια πρόταση «βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε η Επιτροπή Δεοντολογίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94,6, η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έχει εισηγηθεί τον υποβιβασμό της Ξάνθης, των Χανίων και του Πανελευσινιακού. Βασισμένη σε στοιχεία των φακέλων της UEFA για ύποπτα ματς (τα οποία προέρχονται από την εταιρεία Sports Radar και έχουν διαβιβαστεί στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς Σιμιτζόγλου και Μπαξεβάνη) η εισηγήτρια του ερευνητικού τμήματος μελέτησε το ενδεχόμενο εμπλοκής των τριών ομάδων σε χειραγωγημένα παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα, στο επίκεντρο φέρεται να βρέθηκε ο αγώνας Κυπέλλου μεταξύ του Πανελευσινιακού και της Ξάνθης (0-5), το Πανελευσινιακός-Χανιά (3-2( αλλά και άλλα ματς της ομάδας της Ελευσίνας, των Χανίων, αλλά και της Παναχαϊκής. Εντοπίζοντας λοιπόν ευθύνες των τριών πρώτων ομάδων, πρότεινε στο δικαστικό τμήμα την ποινή του υποβιβασμού τους, αλλά και πρόστιμο που αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ σε κάθε μια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας θα κάνει απαραιτήτως δεκτή την εισήγηση, ωστόσο το γεγονός ότι για πρώτη φορά προτείνεται τέτοια ποινή για ύποπτους αγώνες στην Ελλάδα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.