ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τέλος συνεργασίας ΠΑΟ-Βίκτωρα Κλωναρίδη

Τέλος συνεργασίας ΠΑΟ-Βίκτωρα Κλωναρίδη

Μπορεί η μετακίνηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη στη Λόκερεν να «ναυάγησε» και το ενδιαφέρον της Μπελενένσες να μην προχώρησε, ωστόσο φαίνεται πως ο νεαρός επιθετικός δεν θα μείνει στον Παναθηναϊκό.

Έχει προκύψει πρόταση από άλλη ομάδα για τον 24χρονο άσο και όλα δείχνουν πως θα πωληθεί. Άλλωστε ο ίδιος είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση επέκτασης συμβολαίου που του έγινε και δεν τον καλύπτει ο ρόλος εφεδρικού για τον οποίο τον προόριζε ο Αντρέα Στραματσόνι.

Άγνωστο είναι αν ο Παναθηναϊκός θα αξιοποιήσει τα χρήματα αυτά για το δανεισμό του Πολ Ζοσέ Εμποκού ή κάποιου άλλου γρήγορου ακραίου μεσοεπιθετικού ή θα τα προσθέσει στο «πακέτο» για την απόκτηση στόπερ.

Άλλωστε η ενίσχυση στην άμυνα αποτελεί προτεραιότητα και εκτιμάται πως μετά το ματς με την Μπρόντμπι κι εφόσον έχει επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης θα αποκτηθεί ένας αμυντικός, είτε θα πρόκειται για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, είτε για τον Κρίστοφερ Σάμπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.