ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στη Φινλανδία το κρας τεστ του Σκίμπε – Τεράστιο πρόβλημα στην Εθνική – Θλάση για βασικό άσο

Στη Φινλανδία το κρας τεστ του Σκίμπε – Τεράστιο πρόβλημα στην Εθνική – Θλάση για βασικό άσο

Τους Φινλανδούς που είναι η ομάδα-οικονομία της διοργάνωσης, καθώς μετρούν τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια, όλες με 1-0 κυνηγά η Εθνική ομάδα.

Στα …δύσκολα, όμως, δεν έχουν πέσει ακόμη, καθώς νίκησαν δύο ματς στην έδρα τους (Ουγγαρία, Εσθονία) κι ένα εκτός (Εσθονία), χωρίς να έχουν παίξει ακόμη με την Ελλάδα.

Τα δύο συγκροτήματα θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση στο 2ο όμιλο της League C, οπότε ο αγώνας της προσεχούς Δευτέρας (15/12), στο Τάμπερε, ουσιαστικά θα κρίνει το μέλλον του ομίλου. Με νίκη οι Σκανδιναβοί δύσκολα θα χάσουν την πρώτη θέση, καθώς θα βρεθούν στο +6. Με νίκη της Ελλάδας η «γαλανόλευκη» γίνεται φαβορί, ενώ με ισοπαλία βολεύεται η Ελλάδα, που θα παίξει τον δεύτερο «τελικό» στο ΟΑΚΑ κι άλλο ένα παιχνίδι εντός, με την Εσθονία, την ώρα που η Φινλανδία θα έχει τον σκόπελο της Ουγγαρίας.

Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στην Εθνική ομάδα μετά το ματς με την Ουγγαρία, αφού ο Δημήτρης Κουρμπέλης υπέστη θλάση και δεν θα δώσει το «παρών” στον αγώνα με την Φινλανδία την Δευτέρα (15/10).

Φυσικά αυτή η εξέλιξη δεν «πονοκεφαλιάζει” μόνο τον Μίκαελ Σκίμπε στην «γαλανόλευκη”, αλλά και τον Γιώργο Δώνη στον Παναθηναϊκό, καθώς μένει να φανεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του (ο βαθμός της θλάσης) και το διάστημα που θα λείψει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά ενώ περιμένουν δύο δύσκολα παιχνίδια τον Παναθηναϊκό, με Πανιώνιο (20/10 εντός) και ΠΑΟΚ (28/10, εκτός).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.