ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΑΟΚ: Μεγάλο πλήγμα με Μαουρίσιο – Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι

ΠΑΟΚ: Μεγάλο πλήγμα με Μαουρίσιο – Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι

Μία πολύ δυσάρεστη στιγμή για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς ο Μαουρίσιο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ για τον Μαουρίσιο:

“Μια κακή στιγμή ήταν αρκετή για να γίνει η ζημιά που θα κρατήσει τον Μαουρίσιο εκτός αγωνιστικών χώρων, όπως επιβεβαίωσαν οι ιατρικές εξετάσεις.

Ο Βραζιλιάνος ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα με τον Ατρόμητο, αφού σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, το πόδι του «κόλλησε» στον αγωνιστικό χώρο. Άμεσα, μετά το παιχνίδι, υποβλήθηκε σε μαγνητικη τομογραφία που επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση του ιατρικού επιτελείου μετά τον τραυματισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μαουρίσιο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού (και πιθανή ρήξη έξω μηνίσκου). Ξεκίνησε ήδη από το γήπεδο την κατάλληλη θεραπεία και παράλληλα συζητήθηκαν το πλάνο και οι επιλογές. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε συνεχή συνεννόηση με την ομάδα για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.