ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άξιος πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια – Πάρτι στη Τούμπα (φώτο-βίντεο)

Άξιος πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια – Πάρτι στη Τούμπα (φώτο-βίντεο)

Πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2018/19 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου συνέτριψε τον Λεβαδειακό με 5-0 στην Τούμπα και κατέκτησε μαθηματικά το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της Α’ Εθνικής, επιστρέφοντας στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, ύστερα από 34 χρόνια.

Η φιέστα του «Δικεφάλου του Βορρά» ΕΔΩ

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με το… καλησπέρα, καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι είχαν ήδη κλειδώσει ματς και τίτλο.

Ο Τσαμπούρης έκανε «δώρο» στον Σβιντέρσκι, ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ είπε «ευχαριστώ» και πάσαρε στον επερχόμενο Σάκχοφ (3’), που σχεδόν μπήκε στα δίχτυα με τη μπάλα.

Στo 7o λεπτό, ο Μπίσεσβαρ έβγαλε ωραία την κάθετη μπαλιά στον Γιαννούλη, με τον Σαβατονγκό να τον ανατρέπει εντός περιοχής και τον Τζήλο να δείχνει την άσπρη βούλα. Με ωραία εκτέλεση, ο Μπίσεσβαρ έκανε το 2-0 μόλις στο 8’ και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Ο «δικέφαλος του βορρά» κέρδισε κι άλλο πέναλτι, αυτή τη φορά σε ανατροπή του Μάτος, όμως ο Πέλκας νικήθηκε από τον Μπάγιτς (30’).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ δεν… άφησε το πόδι από το γκάζι και χτύπησε άλλες τρεις φορές. Μία με τον Βαρέλα (53’) μία (60’) με τον Σάκφχοφ, που βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά κι άλλη μια με τον Σβιντέρσκι (81’).

Το τεράστιο πανό που «έκλεψε» την παράσταση στην Τούμπα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.