ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μια νέα σελίδα ανοίγει για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τον Ολλανδό τεχνικό Τζον Φαν ‘τ Σιπ

Μια νέα σελίδα ανοίγει για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τον Ολλανδό τεχνικό Τζον Φαν ‘τ Σιπ

Η Εθνική ποδοσφαίρου μπαίνει σε νέα εποχή μετά το ανεπιτυχές πέρασμα του Αγγελου Αναστασιάδη και των Αγγελου Μπασινά και Στέλιου Γιαννακόπουλου από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ την Τετάρτη (31/7) επικυρώθηκε ότι νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Ολλανδός τεχνικός Τζον Φαν ‘τ Σιπ, ο οποίος θα έχει στο πλευρό δύο ή τρεις συνεργάτες της επιλογής του.

Ο άλλοτε διεθνής Ολλανδός μεσοεπιθετικός Ααρον Βίντερ, ο οποίος ήταν την περσινή σεζόν στο τεχνικό σταφ του Αγιαξ, θα είναι ο άμεσος βοηθός του, ενώ στο επιτελείο του θα προστεθεί και Ελληνας συνεργάτης, ο Μιχάλης Βαλκάνης, που δούλεψε δίπλα στον Φαν ‘τ Σιπ στην Τσβόλε και την Μέλμπουρν Σίτι.

Παράλληλα, επισημοποιήθηκε και η πρόσληψη του Κώστα Κωνσταντινίδη και του Τάκη Φύσσα, οι οποίοι αναλαμβάνουν ρόλο τεχνικού διευθυντή με ξεχωριστές αρμοδιότητες. Ο πρώτος θα είναι υπεύθυνος για το σύνολο των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, συμπεριλαμβανομένων των μικρότερων ηλικιακά ομάδων, ενώ ο δεύτερος θα είναι αποκλειστικά για την Ανδρών στην οποία κατά το παρελθόν, επί εποχής Φερνάντο Σάντος, είχε θητεύσει με επιτυχία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, η πρόσληψη Φύσσα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ολυμπιακού καθώς ο εκ των εκπροσώπων της Λίγκας στην Εκτελεστική, προερχόμενος από τους «ερυθρόλευκους», Τάκης Αγραφιώτης εξέφρασε την αντίθεσή του στην επιστροφή Φύσσα στην Εθνική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.