ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός: Δίνει φιλικό αγώνα με τη Μπεσίκτας στην Τουρκία – Σκόρ: Μπεσίκτας 2 – Παναθηναϊκός 0

Παναθηναϊκός: Δίνει φιλικό αγώνα με τη Μπεσίκτας στην Τουρκία – Σκόρ: Μπεσίκτας 2 – Παναθηναϊκός 0

Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού για το φιλικό με τη Μπεσίκτας την ίδια ενδεκάδα που χρησιμοποίησε και κόντρα στην Γαλατά.

Με την ίδια ενδεκάδα που έπαιξε και κόντρα στην Γαλατασαράι θα ξεκινήσει και την αναμέτρηση κόντρα στην Μπεσίκτας ο Παναθηναϊκός με τον Γιώργο Δώνη να αφήνει στον πάγκο και τον Δημήτρη Κουρμπέλη αλλά και τον Γιοάν Μολό που ακόμα δεν είναι έτοιμος να παίξει από την αρχή.

Η ενδεκάδα του τριφυλλιού αποτελείται από τους:

Διούδη, Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Πούγγουρα, Ινσούα, Δώνη, Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδη, Χατζηγιοβάνη, Κολοβό και Μακέντα.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Κότσαρης, Κουρμπέλης, Μολό, Ζαγαρίτης, Κόναν, Βέργος, Καμπετσής, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Μαυρομμάτης, Νούνες.

Το σκόρ αυτή τη στιγμή είναι αρνητικό για τον Παναθηναϊκό καθώς στο 12′ και στο 38′ δέχθηκε 2 γκόλ.

Η Μπεσίκτας ανοίγει το σκορ με τον Σεκτζίν. Πανέμορφη επίθεση των γηπεδούχων με τον Λανς να δίνει παράλληλα στον Σεκτζίν ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0 της Μπεσίκτας.

38′ Σκοράρει και πάλι η Μπεσίκτας. Ο Οκτάι έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή, έκανε το πλασέ με το δεξί και έκανε το 2-0 για τους Τούρκους.

42′ Σκοράρει ο Παναθηναϊκός με τον Μακέντα αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Ο Χατζηθεοδωρίδης έδωσε στον Ζαχίντ αυτός από καλή θέση επιχείρησε να δώσει πάσα και να μην σουτάρει με τη μπάλα να φτάνει στον Ιταλό φορ που πλάσαρε αν και έπεφτε στο έδαφος και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Μακέντα όταν έγινε η πάσα ήταν τουλάχιστον ένα μέτρο πίσω από τη μπάλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

45′ Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Η Μπεσίκτας προηγείται με 2-0, είναι καλύτερη, αλλά και ο Παναθηναϊκός δικαιούταν ένα γκολ αφού είχε δοκάρι με τον Χατζηγιοβάνη και ένα γκολ που ακυρώθηκε με τον Μακέντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.