ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ – Άρης: 1-1 (τελικό)

ΑΕΚ – Άρης: 1-1 (τελικό)

99′ Τέλος αγώνα με τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 1-1

92′ Ωραία προσπάθεια του Αλμπάνη και σουτ με το δεξί εκτός περιοχής, η μπάλα λίγο άουτ

89′ Κεφαλιά του Γιακουμάκη άουτ από καλή θέση, μετά από σέντρα του Βέρντε

78ο λεπτό: Πέναλτι για την ΑΕΚ. Η μπάλα στον Μάνταλο για να εκτελέσει το σουτ. Ενταση στη περιοχή μεταξύ των παικτών, εκτελεί ο Μάνταλος… και ΓΚΟΛ! Ισοφαρίζει η ΑΕΚ στο 81ο λεπτό!


64ο λεπτό: ΓΚΟΛ: 0-1 o Αρης με τον Λάρσον να σκοράρει και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του αν και παίζει με 10 παίκτες


53ο λεπτό: Κόκκινη κάρτα στον Ιντέγε για το πάτημα στο γόνατο του Μάνταλου. Σωστή η απόφαση όπως φαίνεται από το ριπλέι, ο Νιγηριανός δείχνει να έχει πρόθεση – στο 53′ η αποβολή και έτσι ο Αρης συνεχίζει με 10 παίκτες.

Πιέζει η ΑΕΚ.


Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο ντέρμπι της 11η αγωνιστικής του πρωταθλήματος, σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον για τις θέσεις των πλέι οφ, καθώς τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί στη βαθμολογία της Α΄ Εθνικής.

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ έμεινε εννέα βαθμούς πίσω από την κορυφή και πλέον τα περιθώρια απωλειών λιγοστεύουν. Επιστρέφει στην έδρα της, όπου στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς νίκησε με 3-2 Βόλο και Ατρόμητο, παρότι δέχτηκε πρώτη γκολ.

Η ΑΕΚ έχει δεχτεί 15 γκολ ως τώρα. Μόνο έξι ομάδες έχουν χειρότερη άμυνα και στα επτά από τα δέκα παιχνίδια της έχει δεχτεί τουλάχιστον δύο γκολ! Στα άλλα τρία δεν έχει δεχτεί.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης έρχεται στην Αθήνα για δεύτερη φορά φέτος, μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο από τη Νέα Σμύρνη. Έχει να υπερασπιστεί ένα αήττητο τεσσάρων αγώνων με τον Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο του, αλλά και ένα αήττητο τριών αγώνων εκτός έδρας, μετά την ήττα στο Βόλο.

Όσον αφορά την παράδοση των δύο ομάδων, η ΑΕΚ υπερτερεί του Άρη, έχοντας κερδίσει τα μισά ακριβώς παιχνίδια τους, 55 από τα 110 στη μεγάλη κατηγορία. Ωστόσο έχει μια μόλις νίκη στα πέντε τελευταία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις τελευταίες τέσσερις σεζόν που βρέθηκαν αντίπαλοι, είναι εντυπωσιακό ότι στα μεταξύ τους παιχνίδια είχαν ίδια συγκομιδή. Το 2010-11, το 2011-12 και το 2018-19 από τρεις βαθμούς η κάθε ομάδα, ενώ το 2012-13 από έναν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.