ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξελίξεις στην Ένωση: Η ΑΕΚ πάει για τρίτο προπονητή μέσα στην ίδια σεζόν!

Εξελίξεις στην Ένωση: Η ΑΕΚ πάει για τρίτο προπονητή μέσα στην ίδια σεζόν!

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, η ΑΕΚ ήταν αρκετά κοντά στο να τελειώσει το θέμα του προπονητή. Μάλιστα, υπήρχε πληροφορία για ταξίδι – αστραπή του Ίλια Ίβιτς στο εξωτερικό για το συγκεκριμένο ζήτημα, έτσι ώστε να «κλείσει» άμεσα ο άνθρωπος που θα αναλάβει να καθοδηγήσει τεχνικά την Ένωση και να πάρει τη θέση του Νίκου Κωστένογλου που μετράει… μέρες στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων».

Ένα δημοσίευμα από το εξωτερικό, έρχεται να βάλει… φωτιές αφού ιστοσελίδα από τη Ρωσία αναφέρει πως η ΑΕΚ έχει προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τον Λεονίντ Σλούτσκι. Συγκεκριμένα η «sport.business-gazeta.ru», αναφέρει πως η ΑΕΚ συζητάει με τον Σλούτσκι έτσι ώστε να τον κάνει δικό της και να είναι αυτός ο επόμενος προπονητής της ομάδας.

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων «η ΑΕΚ είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή. Μετά την παραίτηση του Πορτογάλου Μιγκέλ Καρντόσο τον Αύγουστο, ο Νίκος Κωστένογλου ανέλαβε την ομάδα. Στα τελευταία τρία παιχνίδια, η περσινή δεύτερη του ελληνικού πρωταθλήματος, πήρε μόνο έναν βαθμό.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Σλούτσκι παραιτήθηκε από προπονητής της Φίτεσε. Η διοίκηση της ολλανδικής ομάδας έκανε αποδεκτή την παραίτηση μετά την πέμπτη ήττα της ομάδας στη σειρά. Ο 48χρονος είχε υπογράψει με τη Φίτεσε τον Μάρτιο του 2018 και πέρσι πήρε την 5η θέση με την ομάδα αλλά δεν κατάφερε να περάσει στους ομίλους του Europa League».

Στη συνέχεια, οι Ρώσοι αναφέρουν «πριν από τη Φίτεσε, ο άλλοτε προπονητής της εθνικής ομάδας της Ρωσίας είχε εργαστεί στη Χαλ, όταν ήταν στην Championship. Στη Ρωσία ο Σλούτσκι είναι γνωστός για τη δουλειά του στην ΤΣΣΚΑ με την οποία πήρε τρία πρωταθλήματα, δυο κύπελλα αλλά και το Σούπερ Καπ στη χώρα. Επίσης, είχε οδηγήσει την ομάδα στους «8» του Champions League».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ δεν έχει πάρει ακόμα επίσημη θέση για το σενάριο που θέλει τον Λεονίντ Σλούτσκι να είναι ο άνθρωπος με τον οποίο μιλάει τις τελευταίες ώρες ο Ίλια Ίβιτς…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: OnSports

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.