ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με όλα του τα όπλα ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Με όλα του τα όπλα ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την αποστολή του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακός, στην Τούμπα (23.02.2020 / 19:00).

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, μέσω της αναφορά της στην προπόνηση, έδωσε και το δική της στίγμα για τον αγώνα της Κυριακής…

Έτοιμος για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Άμπελ Φερέιρα ανακοίνωσε μετά το τέλος του προγράμματος του Σαββάτου την αποστολή του “δικεφάλου του Βορρά” για τη “μεγάλη” αναμέτρηση της Τούμπας, χωρίς να έχει κάποια απώλεια της… τελευταίας στιγμής.

Εκτός έμειναν οι Μιχάι, Στοχ, Βέρνμπλουμ, Τσιγγάρας καθώς και οι τραυματίες Κρέσπο, Ζαμπά.

Οι 19 ποδοσφαιριστές της αποστολής του ΠΑΟΚ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ροντρίγκο , Μάτος , Βαρέλα , Ίνγκασον , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Εσίτι , Αουγκούστο , Μαουρίσιο , Μίσιτς , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Λάμπρου , Λημνιός , Άκπομ , Σφιντέρσκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.