ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνικό πρωτάθλημα: Πότε θα επιστρέψει; – Τη Δευτέρα κρίσιμη τηλεδιάσκεψη

Ελληνικό πρωτάθλημα: Πότε θα επιστρέψει; – Τη Δευτέρα κρίσιμη τηλεδιάσκεψη

Τη Δευτέρας 30 Μαρτίου θα γίνει τηλεδιάσκεψη από τις ομάδες της Super League. Στόχος είναι να καθοριστεί η ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος. Να υπενθυμίσουμε το πρωτάθλημα διακόπηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρώτος στόχος είναι να ξεκινήσει ξανά η δράση στις 16 Μαΐου (10 αγωνιστικές στα πλέι οφ και επτά στα πλέι άουτ) και η σεζόν να ολοκληρωθεί το δεύτερο 15θήμερο του Ιουνίου. Δεδομένα, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει τίποτα παραπάνω από εκτίμηση, καθώς όλα ανοιχτά είναι, όσον αφορά τον κορωνοϊό. Ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή θέλει να δώσει μια ημερομηνία ώστε να υπάρξει προγραμματισμός, πότε για παράδειγμα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις, αν με το καλό τελειώσει το… μαρτύριο με την πανδημία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.