ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απαίτηση Ολυμπιακού: Να αφαιρεθεί το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ

Απαίτηση Ολυμπιακού: Να αφαιρεθεί το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για το θέμα της πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη πριν από λίγες ημέρες και από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, με τον Ολυμπιακό όπως φαίνεται να θέλει να δώσει συνέχεια στην διαμάχη τους σε δικαστικό επίπεδο.

Μετά την ουσιαστική κατάκτηση του φετινού τίτλου με τη δικαίωση του στο θέμα της πολυιδιοκτησίας κι από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ -με την εκκρεμότητα βέβαια της προσφυγής του Δικεφάλου στο CAS- κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως οι Πειραιώτες θα κάνουν κίνηση με την οποία θα επιδιώξουν να αφαιρεθεί το Πρωτάθλημα της περσινής σεζόν!

Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ να εξετάσει ποια αδικήματα έχουν συντελεστεί και να επιβάλλει κι αυτή ποινές.

Υποστηρίζουν ότι οι παραβάσεις που έχουν γίνει δεν αφορούν μόνο στην τρέχουσα σεζόν αλλά και στην προηγούμενη οπότε πρέπει να αφαιρεθεί από τον ΠΑΟΚ ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδας 2018-19.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξετάζει την πιθανότητα προσφυγής στο CAS ζητώντας μεγαλύτερη τιμωρία του ΠΑΟΚ, δηλαδή όχι μόνο την αφαίρεση των επτά βαθμών αλλά τον υποβιβασμό του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.