ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνικό πρωτάθλημα: Αναβλήθηκε οριστικά το Ξάνθη – Ατρόμητος

Ελληνικό πρωτάθλημα: Αναβλήθηκε οριστικά το Ξάνθη – Ατρόμητος

Αναβλήθηκε οριστικά το ματς ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο για την πρεμιέρα των play-out, εξαιτίας των αυξημένων κρουσμάτων του κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης.

Νέα ημερομηνία ψάχνει το Ξάνθη – Ατρόμητος, για την πρώτη αγωνιστική των play off της Superleague. Η διοργανώτρια πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, έπειτα από συνεννοήσεις των τελευταίων ωρών με τις αρμόδιες υγειονομικές Αρχές.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί στο 100% ο έλεγχος που έγινε για την εξάπλωση του κορωνοϊού στην περιοχή (δεν έχουν προκύψει όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, θεωρήθηκε σωστό να μην υπάρξει το οποιοδήποτε ρίσκο για τη διεξαγωγή του αγώνα στη Ξάνθη. Η πραγματοποίηση του ματς θα οριστικοποιηθεί, όταν οι υγειονομικές Αρχές θα έχουν στα χέρια τους όλα τα δεδομένα για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή με τα κρούσματα κορονοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.