ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Ιφεάνι Ουντέζε σοκάρει: «Στην Ελλάδα δέχθηκα επίθεση με μπανάνες»

Ο Ιφεάνι Ουντέζε σοκάρει: «Στην Ελλάδα δέχθηκα επίθεση με μπανάνες»

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Ιφεάνι Ουντέζε, μέσα από δηλώσεις του, καθώς αποκάλυψε ότι κατά την θητεία του στην χώρα μας έζησε στο πετσί του τον ρατσισμό, αφού είχε δεχθεί επίθεση με μπανάνες.

Σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του ο 39χρονος Νιγηριανός πρώην διεθνής αμυντικός, με θητεία σε Καβάλα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού που βίωσε στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το πιο σοκαριστικό πράγμα για μένα στο ποδόσφαιρο ήταν η μέρα που βίωσα το ρατσισμό στην Ελλάδα. Μου έχουν πετάξει κέρματα και μπανάνες και είχα εκνευριστεί πολύ. O διαιτητής έπρεπε να διακόψει το παιχνίδι. Έβγαλα τη φανέλα μου και μάλωσα με τον κόσμο που το έκανε. Κάθε φορά που θυμάμαι εκείνη την ημέρα, νιώθω λύπη. Ο ρατσισμός θα μένει, ό,τι κι αν κάνουν οι άνθρωποι. Δε μπορεί να γίνει τίποτα για να βγει ο ρατσισμός από το ποδόσφαιρο. Οσο ακόμα ένας μαύρος προχωράει στο δρόμο και δέχεται ρατσιστικές επιθέσεις, μετά θα τις δεχθεί και στο γήπεδο και κάποιες φορές μάλιστα, ακόμα κι από τους συμπαίκτες του. Οπότε είναι πολύ δύσκολο να βγάλουμε το ρατσισμό εκτός ποδοσφαίρου», υποστήριξε ο Ιφεάνι Ουντέζε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.