ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακός για τελικό στη Ριζούπολη: «Δόλια επιλογή γηπέδου – Θα κινηθούμε νομικά κατά της ΕΠΟ»

Ολυμπιακός για τελικό στη Ριζούπολη: «Δόλια επιλογή γηπέδου – Θα κινηθούμε νομικά κατά της ΕΠΟ»

Δεν άρεσε καθόλου στον Ολυμπιακό η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, στη Ριζούπολη.

Στο Λιμάνι δεν έχουν σκοπό να μείνουν με σταυρωμένα χέρια και αναμένεται να κινηθούν νομικά κατά της ΕΠΟ.

Στον Ολυμπιακό έκαναν λόγο για δόλια επιλογή γηπέδου και για μία ΕΠΟ που ομολόγησε ότι δεν έχει καν ελέγξει το γήπεδο. Επίσης εκτός από το ότι οι Πειραιώτες θα κινηθούν νομικά κατά όσων μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής (Δ.Σ.) της ΕΠΟ στήριξαν την επιλογή της Ριζούπολης υπάρχει και συνέχεια.
Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί νομικά και κατά του προέδρου της επιτροπής διοργανώσεων, Παναγιώτη Δημητρίου διότι τον καταγγέλει πως δήλωσε ψευδώς ότι η Ριζούπολη έχει άδεια UEFA.

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και κατά της ΕΠΟ και των μελών της σε περίπτωση τραυματισμού παίκτη του στον τελικό. Μάλιστα ο εκπρόσωπός του, Τάκης Αγραφιώτης, αναρωτήθηκε με ποιο κριτήριο επελέγη η Ριζούπολη ενώ υπάρχουν τόσα διαθέσιμα γήπεδα.

Στάθηκε στο ότι είναι γήπεδο ομάδας SL2 και τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε για την SL1 ήταν τον περασμένο Οκτώβριο. Επίσης ότι δεν έγινε έλεγχος του γηπέδου και του αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα στον Ολυμπιακό διαπίστωσαν στην ψηφοφορία πως μέχρι και ο ίδιος ο Γραμμένος ψήφισε παρών, δείχνοντας το πόσο επικίνδυνος είναι ο ορισμός του γηπέδου αυτού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αγραφιώτης ακόμα επισήμανε το πόσο υποβαθμίζει τον θεσμό του Κυπέλλου όλη αυτή η εξέλιξη και στοιχειοθετεί έτσι απιστία των μελών που στήριξαν την επιλογή και οδήγησαν σε μείωση εσόδων στο 50%. Σύμφωνα με ανθρώπους που ήταν παρόντες στην διαδικασία μέχρι και ο Πετρ Φούσεκ στηλίτευσε το πως επελέγη αυτό το γήπεδο λέγοντας πως ήταν απαράδεκτος ο τρόπος που αποφάσισε με τέτοιον τρόπο η Επιτροπή και για ένα τέτοιο γήπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.