ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναιτωλικός: Ήρθε σε συμφωνία με το Ν.Βέργο ενόψει της νέας σεζόν

Παναιτωλικός: Ήρθε σε συμφωνία με το Ν.Βέργο ενόψει της νέας σεζόν

Ο Νίκος Βέργος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και δεν χρειάστηκε να περιμένει αρκετά για να βρει την επόμενη ομάδα του, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Παναιτωλικό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Αγρινίου.

Μεταγραφή Νο4 για τον Παναιτωλικό, ο οποίος σε σύντομο χρονικό διάστημα φαίνεται πως «έκλεισε» πολλά ανοικτά… κεφάλαια. Μετά τους Αργεντινούς Ματσόλα, Μεντόσα, Μάζουρεκ, κάτοικος Αγρινίου είναι πλέον και ο Νίκος Βέργος. Ο 24χρονος φορ ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν δανεικός στην Χέρκουλες της Ισπανίας από τον Παναθηναϊκό (8 συμμετοχές/3 γκολ), αλλά έμεινε ελεύθερος από τους «πράσινους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα «καναρίνια» κινήθηκαν για την απόκτησή του, ο παίκτης είναι ήδη στο Αγρίνιο και το deal θεωρείται δεδομένο. Απόφοιτος των «ακαδημιών» του Ολυμπιακού, ο νεαρός στράικερ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ελτσε, Βάσας και τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Φορ περιοχής, σε 79 επίσημες συμμετοχές του μετρά 17 γκολ και 6 ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.