ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ: Προσέγγισε τον Μ.Λιβάγια για ανανέωση της συνεργασίας τους

ΑΕΚ: Προσέγγισε τον Μ.Λιβάγια για ανανέωση της συνεργασίας τους

Ο Μάρκο Λιβάγια αποτελεί το πιο πολύτιμο αγαθό στο ρόστερ της ΑΕΚ και οι ιθύνοντες του συλλόγου γνωρίζουν ότι δεν θα πρέπει ένας παίκτης τέτοιου επιπέδου να χαθεί και αυτός είναι ο λόγος που πραγματοποίησαν ραντεβού μαζί του ώστε να του προτείνουν ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Στην ΑΕΚ επιθυμούν να κρατήσουν τον Κροάτη επιθετικό και ήδη κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Πιο συγκεκριμένα οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον μάνατζέρ του για νέα συνεργασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι θετικό και η επιθυμία για τη συνέχιση της συνεργασίας τους είναι κοινή. Η ΑΕΚ ποντάρει πολλά στον Λιβάγια και οι επαφές των δύο πλευρών αναμένεται σύντομα να έχουν αίσιο τέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.