ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού σε ποδοσφαιρική ομάδα

Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού σε ποδοσφαιρική ομάδα

Ο Πανναυπλιακός ανακοίνωσε πως διαγνώστηκαν τρία άτομα με κορωνοϊό στην ομάδα, ένα εκ των οποίων είναι και ο πρόεδρος του συλλόγου.

Έπειτα από τον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό, κρούσμα εμφανίστηκε και στον Πανναυπλιακό.

Μεταξύ των κρουσμάτων συγκαταλέγεται και ο πρόεδρος του συλλόγου, Ευάγγελος Ταχτσίδης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω facebook.

Ο σύλλογος του Ναυπλίου στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως «νοσούντες βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους σε καλή κατάσταση και αναμένουν την επανεξέτασή τους το επόμενο διάστημα. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι αρνητικά στον ιό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O ΔΟΠΠΑΤ έκλεισε ΔΑΚ Ναυπλίου και αποδυτήρια γηπέδων μέχρι νεωτέρας, ενώ και η ομάδα του Πανναυπλιακού έχει αναστείλει τις προπονήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.