ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνικό πρωτάθλημα: Εύκολη νίκη με 3-0 για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ελληνικό πρωτάθλημα: Εύκολη νίκη με 3-0 για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Με το «δεξί» άρχισε τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, κερδίζοντας εύκολα με 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Σε αντίθεση με ό,τι θα περίμενε κανείς, οι ερυθρόλευκοι δεν μπήκαν δυνατά στο ματς και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι πρέσαραν και έκλειναν σωστά τους χώρους, είχε ως συνέπεια η πρώτη καλή φάση να αργήσει, σχετικά, να έρθει: Ήταν στο 22′ και ήταν τετ α τετ του Ρατζέλοβιτς, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε και ο Αστέρας δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι του, συνεχίζοντας να δυσκολεύει τον Ολυμπιακό.

Και θα μπορούσε, βασικά, να βάλει ακόμη πιο δύσκολα με την κεφαλιά του Αλί Μπαμπά στο 36′, μετά την εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Τζολάκης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε δύο αλλαγές, βάζοντας Φορτούνη και Μασούρα αντί των Εμβιλά – Ρατζέλοβιτς και τελικά αυτοί ήταν που καθάρισαν το ματς: Στο 59′ ο Φορτούνης με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 1-0, στο 64′ ο Μασούρας επίσης με σουτ έκανε το 2-0 και από εκεί και πέρα όλα ήταν εύκολα για τους Πειραιώτες.

Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν κατάφερε κάτι σημαντικό -πλην της φάσης του 75′ με τον Κρέσπι τον οποίο σταμάτησε ο Τζολάκης- και ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ, στο 88′, ξανά με τον Μασούρα, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία μετά το γύρισμα του Χασάν.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ραφίνια, Χολέμπας, Μπα, Σεμέδο, Εμβιλά (46′ Φορτούνης), Καμαρά, Μπουχαλάκης (86′ Καφού), Βαλμπουενά (72′ Μπρούνο), Ρατζέλοβιτς (46′ Μασούρας), Ελ Αραμπί (67′ Χασάν).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Τιλίκα (68′ Κρέσπι), Μπαράλες, Μουνάφο (82′ Ιγκλέσιας), Σουάρες (46′ Καστάνο), Ριέρα (68′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Κώτσιρας, Αλί Μπαμπά (56′ Σίτο).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.