ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πόρτα» στην ΑΕΚ από τον Ο.Βράνιες – «Εύχομαι τα καλύτερα αλλά θα παραμείνω στην Άντερλεχτ»

«Πόρτα» στην ΑΕΚ από τον Ο.Βράνιες – «Εύχομαι τα καλύτερα αλλά θα παραμείνω στην Άντερλεχτ»

Κάθε καλοκαίρι ο Όγκνιεν Βράνιες αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ και τελικά οι επαφές καταλήγουν σε “γάμο”, όμως φέτος τα πράγματα φαίνεται να είναι διαφορετικά.

Ο 30χρονος στόπερ αποχώρησε από την Ένωση τέλη Ιουνίου, στην οποία έπαιζε δανεικός, και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία των Βέλγων.

Το όνομά του συνέχισε να… απασχολεί το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ, μέχρι που ο Κομπανί τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Άντερλεχτ. Πλέον, ο Όγκνιεν Βράνιες είναι έτοιμος να καθιερωθεί στην Άντερλεχτ και να γίνει απαραίτητος στα πλάνα του Βίνσεντ Κομπανί, βάζοντας τέλος στα σενάρια επιστροφής του στην ΑΕΚ.

Ο Βόσνιος στόπερ μίλησε στην εφημερίδα «Het Laatste Nieuws» για τα όσα ακούστηκαν όλο το καλοκαίρι για το μέλλον. «Είναι απίστευτο. Όλες οι φήμες προέρχονται από Έλληνες δημοσιογράφους, που έγραφαν ότι δεν με υπολογίζει η Άντερλεχτ. Κανένας στην Άντερλεχτ δεν μου είπε ότι πρέπει να φύγω. Στην Ελλάδα βέβαια τα ΜΜΕ ήταν σίγουρα: ‘Η Άντερλεχτ θέλει να ξεφορτωθεί τον Βράνιες’. Εξαιτίας των πρωτοσέλιδων, δεν μπορούσα να ηρεμήσω για επτά μήνες» σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και με νόημα κατέληξε: «Κοιτάξτε, αγαπώ την ΑΕΚ και εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία, αλλά είμαι και θα παραμείνω παίκτης της Άντερλεχτ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.