ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΑΟΚ: Πως σχολίασε το χαμένο πέναλτι με την Κράσνονταρ ο Δ.Πέλκας

ΠΑΟΚ: Πως σχολίασε το χαμένο πέναλτι με την Κράσνονταρ ο Δ.Πέλκας

O Δημήτρης Πέλκας έχασε το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με την Κράσνονταρ, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να το εκτελέσει στο κέντρο.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, με δηλώσεις του σε ξένα ΜΜΕ, εξήγησε πως η απόφασή του να το εκτελέσει στο κέντρο, προήλθε μετά από μελέτη των αντιδράσεων του Σαφόνοφ.

“Είναι δύσκολο για έναν παίκτη όταν χάνει πέναλτι. Πρέπει να το ξεχάσεις αμέσως, δεν έχεις άλλη επιλογή… Στην προετοιμασία που κάναμε για το ματς, είχα δει εκτελέσεις πέναλτι και ο τερματοφύλακας της Κράσνονταρ πάντα επιλέγει γωνία και πέφτει. Αυτός ήταν ο λόγος που εκτέλεσα το πέναλτι στο κέντρο της εστίας”, τόνισε ο Πέλκας..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την άλλη, ο Σαφόνοφ υποστήριξε πως υπήρξε τυχερός στην επίμαχη φάση: «Ήμουν τυχερός που το απέκρουσα. Ετοιμαζόμουν να πηδήξω στη γωνία, αλλά έπεσα αργά και κατάφερα να αντιδράσω στο χτύπημα που έγινε στο κέντρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.